ნამცხვრის გამოცხობა ერთგვარი ქიმიაა: შენ ერთმანეთში ურევ ინგრედიენტებს, რათა რეაქციაში მიიღო რაღაც ძალიან გემრიელი. მაგრამ თითოეული ინგრედიენტი მნიშვნელოვანია! კვერცხის ან კარაქის გარეშე გამოცხობამ, შეიძლება ნამცხვარი დრამატულად შეცვალოს.
At-Bristol-სგან შემოთავაზებულ ვიდეოში შეგვიძლია ვიხილოთ, რა შეიძლება გამოიწვიოს რომელიმე ერთი ინგრედიენტის გამოტოვებამ. ისინი, ასევე, განმარტავენ თითოეული ინგრედიენტის როლს ნამცხვრის გამოცხობისას.
ყველა ინგრედიენტით:
კვერცხის გარეშე:
მარგარინის გარეშე:
გამაფხვიერებლი ფხვნილის გარეშე: